Biografie Kid Rock



Kid Rock

Genuri muzicale:
Heavy

Trupe similare:
Metallica  Truda  Iron Maiden  AC/DC  Guns N Roses  Ozzy Osbourne  Trooper

Kid Rock pe numele sau Robert James Ritchie este un musician si actor american cunoscut pentru abilitatea sa de a combina rockul cu rap, blues si muzica country. In cariera sa muzicala a reusit sa vand peste 25 de milioane de albume.
Tara: SUA

Stil: hard rock/rap rock/country rock/hip hop

Discografie:
1990: Grits Sandwiches for Breakfast
1993: The Polyfuze Method
1994: Fire It Up! (EP)
1996: Early Mornin' Stoned Pimp
1997: The Polyfuze Method Revisited
1998: Devil Without a Cause
2000: The History of Rock
2001: Cocky
2003: Kid Rock
2006: Live Trucker
2007: Rock N Roll Jesus
KID ROCK
www.kidrock.com
www.myspace.com/kidrock


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook