Kid Rock avertizeaza doritorii "Nu voi ezita sa trag"

de Ana-Maria Gavrila

Kid Rock avertizeaza doritorii


Ziua de 31 Iulie a fost una pe care Kid Rock, cu siguranta, nu o va uita prea curand. Un barbat din Detroit, in varsta de 43 de ani, a incercat sa intre prin efractie in locuinta din Michican a Rock star-ului.

Cum Kid Rock nu se lasa usor intimidat, a postat o serie de fotografii pe blogul personal, imagini ce-l infatiseaza pe asa-zisul spargator si un avertizment pentru oricine incearca sa perturbe linistea sa si a familiei sale, adaugand ca nu va ezita sa faca uz de arma asupra intrusului.

Tot pe blogul sau, Kid Rock scrie "Slava Domnului ca nu ma aflam in locuinta in acel moment. Sunt un vanator si un tragator pasionat si nu voi ezita sa impusc pe oricine pune in pericol viata familiei mele."

Barbatul a fost gasit si arestat sambata, 3 August, si este tinut in arestul politiei, dupa ce au fost postate imaginile pe blogul lui Kid Rock, ce au dus la dezvaluirea identitatii nefericitului. Inregistrarea facuta de camerele de supraveghere il infatiseaza pe barbat incercand - fara succes - sa patrunda pe proprietatea starului.

Post-ul lui Kid Rock de pe blogul personal spune clar: "Don’t Mess with a Motherf**er Like Me!"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook