Kid Rock ii compara pe Coldplay cu Pet Shop Boys

de Morrison

Kid Rock ii compara pe Coldplay cu Pet Shop Boys
Prezent la ceremonia decernarii premiilor Grammy de anul acesta, Kid Rock a fost nemultumit de faptul ca trupa Coldplay a plecat acasa cu cateva trofee.

Nu mi-a placut deloc prestatia lor. Mi-au amintit de Pet Shop Boys, a declarat nonsalant Kid Rock despre Coldplay.

Nemultumirea lui Kid Rock poata sa vina din faptul ca a pierdut un premiu, la categoria Best Rock Album, in fata celor de la Coldplay.

Joe Satriani, chiaristul american care ii acuza pe cei de la Coldplay de plagiat, i-a avertizat pe acestia ca s-ar putea trezi cu citatia prin care sunt chemati la proces, chiar la Premiile Grammy.

Potrivit gigwise.com, avocatul lui Satriani, Howard King, ar fi declarat ca mai multi reprezentanti legali vor fi pe urmele componentilor Coldplay pentru a le inmana citatia.

In decembrie 2008, Joe Satriani a depus o plangere la Curtea Federala din Los Angeles, reclamand faptul ca hitul Viva La Vida ce apartine trupei Coldplay contine fragmente substantiale din piesa lui, If I Could Fly.

Ulterior, membrii Coldplay au negat aceste acuzatii de plagiat, sustinand ca orice asemanare intre cele doua piese este pura coincidenta.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook