Solistul Killing Joke este dat disparut

de Buvnitz

Solistul Killing Joke este dat disparut


Jaz Coleman, solistul grupului britanic Killing Joke, a fost dat disparut in urma unui anunt misterios legat de o presupusa anulare a turneului britanic.

Formatia a anuntat saptamana trecuta retragerea din turneul alaturi de The Cult si The Mission, programat sa inceapa pe 10 septembrie in Manchester. Se credea ca postarea ii apartine lui Coleman insa ulterior s-a dovedit ca responsabil de aceasta informatie era un fan.

Anuntul a fost insa sters. 'Cu o foarte mare placere anunt retragerea din viitoarele concerte The Cult si The Mission. Un concert cu The Cult n-a fost niciodata pe placul meu. Fanii ar avea ocazia sa auda doar o ora de concert. Apoi ar fi problema cu backstage-ul si fanii dispusi sa plateasca 200 de dolari pentru un meet and greet cu trupa. Toate piesele lor sunt teribile. Nu au integritate.' scria in respectivul mesaj.

Membrii Geordie Walker, Martin Glover si Paul Ferguson spun ca nu au reusit sa vorbeasca cu Coleman de la postarea anuntului. Acesta nu raspunde la telefoane sau orice alt mijloc de comunicare.

'Coleman este in acest moment dat disparut si nu si-a contactat apropiatii sau colegii de trupa. Suntem foarte ingrijorati in ce priveste starea sa.' declara trupa.

'Ne cerem scuze pentru anuntul postat si va asiguram ca nici unul din concertele programate in luna septembrie nu a fost anulat. Inre timp facem tot posibilul sa ne gasim solistul.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook