King Diamond este indragostit nebuneste

de Morrison

King Diamond este indragostit nebuneste
Intr-un interviu pentru BT.dk, King Diamond a declarat ca este peste masura de indragostit de actuala sa sotie, Livia Zita, in varsta de 24 de ani.

King Diamond, pe numele sau adevarat Kim Bendix Petersen, povesteste ca a cunoscut-o pe sotia sa de origine maghiara la telefon, cand i-a luat solistului un interviu pentru editia Metal Hammer din Ungaria.

Ne-am inteles extraordinar. Dupa interviu, n-am putut sa ma abtin sa nu ma gandesc tot timpul la ea, spune King Diamond.

Nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus ca are doar 24 de ani, marturiseste solistul.

Diamond a recunoscut ca aceasta poveste de dragoste l-a facut sa-si piarda din agresivitate. In fiecare zi parca e Craciun, spune acesta.

La randul sau, sotia lui King Diamond spune ca varsta nu conteaza. Este doar un numar. Cred ca suntem suflete pereche, declara Livia, pe care solistul a cerut-o de sotie atat in engleza cat si in germana, pentru ca tatal acesteia sa poata intelege ce doreste viitorul sau ginere.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook