King Diamond nu este de acord cu download-ul digital

de Morrison

King Diamond nu este de acord cu download-ul     digital
Intr-un interviu pentru About.com, King Diamond vorbeste despre modul in care download-ul digital afecteaza calitatea muzicii metal si modul in care este perceputa aceasta de catre ascultatori.

Pe vremuri, atunci cand cumparam un album, stateam si-i admiram uneori ore intregi coperta, inainte de a-l deschide si asculta. Cream o atmosfera inainte de a trece la muzica propriu-zisa. Aveam nevoie de o stare anume inainte de a-l asculta, si aceasta stare imi era data de coperta si de versuri. Intotdeauna am compus muzica tinand cont de acest lucru, spune King Diamond, care considera ca download-ul digital afecteaza in primul rand modul in care ascultatorii percep metalul.

Formatia Metallica a anuntat ca celebrul solist King Diamond va fi unul dintre personajele jocului video Guitar Hero: Metallica, care va fi lansat in aceasta primavara.

King Diamond a declarat ca este incantat ca apare in Guitar Hero: Metallica.

"Este ciudat sa te vezi pe tine reprezentat sub forma de personaj, cu atat de multe detalii, de la felul in care tii microfonul si pana la vestimentatie. Guitar Hero va fi cat se poate de METAL. Horns up!", i-a salutat King Diamond pe fanii Metallica.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook