King Diamond se considera atemporali

de Morrison

King Diamond se considera atemporali
Intr-un interviu acordat revistei Crypt, solistul formatiei King Diamond a marturisit ca a fost socat de nominalizarea la premiile Grammy, deoarece se simte usor depasit de curentele din muzica rock din prezent.

Mereu am considerat ca trupa King Diamond nu este genul de grup care sa primeasca vreo nominalizare sau vreun premiu. Avem stilul nostru si cantam asa cum stim noi, si mi se pare ca am fost depasiti de prezent. Suntem cumva in afara timpului si a curentelor din muzica, a spus King Diamond.

Intr-un interviu recent realizat de HardcoreSounds, King Diamond a declarat ca se simte bine si ca este pregatit sa se intoarca pe scena in aceasta vara.

Din cauza unei probleme cu spatele, King Diamond a fost nevoit sa intrerupa activitatea concertistica aproximativ un an.

"Nu poti sa stii niciodata ce se va intampla in viitor. Dar momentan sunt aproximativ trei sferturi refacut", a spus King Diamond.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook