King Diamond se muta

de Morrison

King Diamond se muta
Andy La Rocque, chitaristul King Diamond, a schimbat locatia studioului sau de inregistrari. Acesta se afla acum in Varberg, Suedia, in apropiere de Gothenburg.

Numele studioului a fost la randul sau schimbat din Los Angered Recording in Sonic Train.

Intr-un interviu recent acordat celor de la MetalAsylum.net, dupa lansarea albumului Give Me Your Soul... Please, solistul trupei King Diamond a fost intrebat care este pozitia sa fata de satanism.

Solistul a raspuns urmatoarele: "Parerea mea este ca "The Satanic Bible" a lui Anton LaVey are un titlu prost ales, deoarece imediat ce aud cuvantul "Biblie", oamenii se gandesc la religie. Este de fapt mai mult o filosofie decat o religie. Cand esti satanist nu ii slujesti nimanui. Cel putin, nu in sensul in care sunt eu. Exista probabil si satanisti care venereaza o creatura cu coarne, sincer sa fiu Satana din biblia crestina nu m-a atras niciodata. Nu am nicio religie de fapt" spune Diamond.

"Partea proasta este ca majoritatea oamenilor nu pot sa accepte ca nu crezi in acelasi lucru ca si ei", concluzioneaza solistul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook