Caleb Followill are o problema cu bautura?

de moraru madalina

Caleb Followill are o problema cu bautura?


Dupa ce au anulat concertele din turneul ce trebuiau sa il sustina in Statele Unite, un apropiat al trupei de rock alternativ, Kings of Leon a declarat pentru revista Us Weekly ca adevaratul motiv al anularii este problema cu bautura, pe care solistul Caleb Followill o are de ceva vreme.

Ei incearca sa il faca pe Caleb sa mearga la dezalcoolizare, de aceea au ajuns sa anuleze concertul si respectiv turneul. "Nu se poate opri, bea precum un peste”, declara apropiatul trupei, al carui nume nu a fost dat de catre publicatie.

Kings Of Leon au fost obligati sa anuleze concertul pe care il sustineau in Dallas, dupa ce solistul a parasit scena pe motiv ca se simtea rau si dorea sa se odihneasca. “Ma voi duce in culise, voi sta putin, voi bea o bere si imi voi reveni”, spunea Caleb colegilor sai de trupa.

Us Weekly mai confirma si dintr-o a doua sursa problema lui Followill in ceea ce priveste bautura “E adevarat.Felul in care bea Caleb a scapat de sub control, iar ei incearca sa il interneze intr-o clinica.E un demon cu care se lupta de ceva vreme”.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook