Kings Of Leon amana concerte din cauza accidentarii bateristului

de Chaos Lore

Kings Of Leon amana concerte din cauza accidentarii bateristului


Kings Of Leon au amanat turneele pe care urmau sa le sustina in Australia si Africa de Sud, pana cand Nathan Followill se va recupera in urma accidentarii la brat.

"Ne cerem scuze tuturor fanilor din Australia si Africa de sud. Aripa mea are nevoie de mai mult timp sa se vindece, dar vom reveni spre finalul acestui an. Scuze din nou", a scris Nathan pe Twitter.

Fratele sau, Jared, a confirmat vestea tot pe Twitter: "Asadar, acum am luna martie libera. Idei pentru distractie? Pot oricum sa iau un avion spre Australia si sa ma distrez oricum. Am nevoie de niste soare".

Niciunul dintre membrii Kings Of Leon nu au detaliat natura accidentarii.

Kings Of Leon si Bon Jovi s-au alaturat campaniei de strangere de fonduri pentru victimele inundatiilor din Australia, donand piese unui album caritabil. Albumul se numeste "Flood Relief - Artists of the Flood Appeal" si contine 59 de piese care nu au fost lansate vreodata, oferite gratuit de artistii implicati.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook