Kings Of Leon iau lectii de magie

de Morrison

Kings Of Leon iau lectii de magie
Componentii formatiei Kings Of Leon au decis ca este timpul sa ia lectii de magie, dupa ce au fost extrem de impresionati de un spectacol de iluzionism sustinut de magicianul Sav la Londra.

Membrii trupei spun ca sunt decisi sa invete sa execute cateva trucuri de magie chiar daca, pentru asta, vor ajunge direct in iad, dupa cum au marturisit chiar ei.

Desi se parea ca ceremonia decernarii Brit Awards a avut loc anul acesta fara mari incidente, iata ca Daily Mirror a dezvaluit ca un incident a avut loc totusi, in culise.

Astfel, membrii trupei Kings of Leon s-au luat in mod serios la bataie. Conflictul a fost pornit de catre prietena basistului Jared Followill, prezenta la ceremonie. Aceasta a fost enervata de o fana prea insistenta a iubitului ei, asupra careia s-a repezit cu salbaticie.

Membrii Kings of Leon au sarit sa le desparta pe fete, totul transformandu-se apoi intr-o altercatie chiar intre componentii trupei, mai precis intre basist si colegii sai, nemultumiti ca prietena acestuia ii urmareste peste tot si primeste atat de multa atentie.

Componentii altor formatii prezenta la ceremonie au reusit sa ii desparta pe cei de la Kings of Leon.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook