Kings of Leon s-au luat la bataie la Brit Awards

de Morrison

Kings of Leon s-au luat la bataie la Brit Awards
Desi se parea ca ceremonia decernarii Brit Awards a avut loc anul acesta fara mari incidente, iata ca astazi Daily Mirror a dezvaluit ca un incident a avut loc totusi, in culise.

Astfel, membrii trupei Kings Of Leon s-au luat in mod serios la bataie. Conflictul a fost pornit de catre prietena basistului Jared Followill, prezenta la ceremonie. Aceasta a fost enervata de o fana prea insistenta a iubitului ei, asupra careia s-a repezit cu salbaticie.

Membrii Kings of Leon au sarit sa le desparta pe fete, totul transformandu-se apoi intr-o altercatie chiar intre componentii trupei, mai precis intre basist si colegii sai, nemultumiti ca prietena acestuia ii urmareste peste tot si primeste atat de multa atentie.

Componentii altor formatii prezenta la ceremonie au reusit sa ii desparta pe cei de la Kings of Leon.

Membrii formatiei Kings Of Leon au declarat recent ca si-ar dori ca toti fanii trupei pur si simplu sa dispara de pe fata pamantului.

Ei recunosc ca se simt hartuiti atat de fani cat si de fane, deoarece, de fiecare data cand isi schimba locuinta, acestia afla in numai cateva ore noua adresa.

"Ne afla cu usurinta noua adresa si continua sa ne lase cadouri. Ne inspaimanta, pur si simplu", spun Kings Of Leon.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook