Ray Davies: Ma intalnesc cu Dave pentru reuniunea The Kinks

de Chaos Lore

Ray Davies: Ma intalnesc cu Dave pentru reuniunea The Kinks


Ray Davies a declarat pentru presa ca in urmatoarele zile se va intalni cu fratele sau, Dave Davies, pentru a discuta despre reuniunea trupei The Kinks.

Dave a facut recent cateva declaratii in care ii aducea injurii lui Ray, insinuand ca acesta din urma nu doreste reformarea trupei, care s-a destramat in 1996.

Ray a respins acuzatiile, delcarand: "Ma intalnesc cu Dave saptamana viitoare. Am auzit ca spune lucruri in presa, cum ar fi 'Eu as vrea, dar Ray nu vrea'. Iata ca acum eu declar ' Ray ar vrea daca si Dave vrea'".

The Kinks au anuntat ca vor reedita sapte dintre albumele lor de studio in acest an. Primele doua aflate pe lista sunt "The Kinks" (1964), "Kinda Kinks" si "The Kink Kontroversy", care s-au lansat amandoua in 1965. Acestea au fost lansate din nou pe 28 martie 2011.

Dupa aceea vor urma "Arthur (Or The Decline And Fall Of The British Empire)" (1969) si "Muswell Hillbillies" (1971), care se vor lansa in mai 2011. "Face To Face" (1966) si "Something Else" (1967) vor urma si ele in iulie.

Fiecare dintre ele este reeditat sub forma de dublu CD, plus raritati adaugate, demo-uri si altele.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook