The Kinks reediteaza sapte albume

de Chaos Lore

The Kinks reediteaza sapte albume


The Kinks au anuntat ca vor reedita sapte dintre albumele lor de studio in acest an.

Primele doua aflate pe lista sunt "The Kinks" (1964), "Kinda Kinks" si "The Kink Kontroversy", care s-au lansat amandoua in 1965. Acestea vor fi lansate din nou pe 28 martie 2011.

Dupa aceea vor urma "Arthur (Or The Decline And Fall Of The British Empire)" (1969) si "Muswell Hillbillies" (1971), care se vor lansa in mai 2011. "Face To Face" (1966) si "Something Else" (1967) vor urma si ele in iulie.

Fiecare dintre ele va fi reeditat sub forma de dublu CD, plus raritati adaugate, demo-uri si altele.

Solistul Ray Davies a fost confirmat intre timp pentru Meltdown Festival din Londra (10 -18 iunie).

Acesta a colaborat pentru noul album al trupei cu artisti precum Mumford & Sons, Spoon sau Frank Black (Pixies). Davies a mai mentionat si nume ca Paloma Faith sau Amy McDonald, insa a infirmat zvonurile ce sustineau colaborarea cu The Killers. Producatorul si tobosarul Kerry Brown a declarat intre timp ca si solistul Billy Corgan (The Smashing Pumpkins) a fost in studio alaturi de ei, pentru a inregistra un remake al single-ului The Kinks, "Destroyer" (1981).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook