Chitaristul Kiss in reclama la gogosi

de Morrison

Chitaristul Kiss in reclama la gogosi
Unul dintre membrii originali Kiss, chitaristul Ace Frehley, va putea fi admirat in reclamele posturilor de televiziune la Dunkin Donuts, cel mai mare lant de cafenele si gogoserii din lume.

Campania publicitara a fost realizata de regizorul si actorul Zach Braff. Alaturi de chitarist, in reclame va mai aparea topmodelul Naomi Campbell.

Partea a doua a DVD-ului care este in acelasi timp si un best-of al celebrei formatii Kiss, intitulat Kissology, va fi lansat pe 14 august. Data initiala a lansarii fusese stabilita pentru 10 iulie.
Bruce Kulick, fostul chitarist Kiss, a spus despre acest DVD intr-un interviu recent: "Va fi cu siguranta incredibil. Am aruncat recent o privire asupra tracklist-ului. Daca primul volum s-a axat pe perioada 1974-1977, cel de-al doilea urmareste formatia din 1978 pana in 1995, cand s-a reunit.

Propriu-zis incepe din perioada inregistrarilor solo, trece prin epoca Vinnie Vincent, ajungand la perioada in care eu m-am alaturat trupei. Multe dintre inregistrari sunt din concertele sustinute de noi in turneele 'Creatures of the Night' si 'Hot in the Shade'."

Pe DVD "Kissology: Volume One 1974-1977", trupa apare in componenta "clasica", cu Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley si Peter Criss, si cuprinde filmari din peste 70 de concerte, impreuna cu o galerie foto si cateva documentare.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: