DVD nou Kiss

de Morrison

DVD nou Kiss
Partea a doua a DVD-ului care este in acelasi timp si un best-of al celebrei formatii Kiss, intitulat Kissology, va fi lansat pe 14 august. Data initiala a lansarii fusese stabilita pentru 10 iulie.
Bruce Kulick, fostul chitarist Kiss, a spus despre acest DVD intr-un interviu recent: "Va fi cu siguranta incredibil. Am aruncat recent o privire asupra tracklist-ului. Daca primul volum s-a axat pe perioada 1974-1977, cel de-al doilea urmareste formatia din 1978 pana in 1995, cand s-a reunit.

Propriu-zis incepe din perioada inregistrarilor solo, trece prin epoca Vinnie Vincent, ajungand la perioada in care eu m-am alaturat trupei. Multe dintre inregistrari sunt din concertele sustinute de noi in turneele 'Creatures of the Night' si 'Hot in the Shade'."

Pe DVD "Kissology: Volume One 1974-1977", trupa apare in componenta "clasica", cu Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley si Peter Criss, si cuprinde filmari din peste 70 de concerte, impreuna cu o galerie foto si cateva documentare.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: