Guma mestecata de Gene Simmons se vinde cu 250.000 de dolari

de Ana-Maria Gavrila

Guma mestecata de Gene Simmons se vinde cu 250.000 de dolari


Cat ai fi dispus sa platesti pentru un obiect ce a apartinut idolului tau Rock/Metal? Daca acest obiect ar fi o guma de mestecat, probabil te-ai gandit de doua ori inainte de a face achizitia. Se pare insa ca cineva a fost mai mult decat dornic sa aiba astfel de suveniruri in colectia sa: o guma mestecata de Gene Simmons, basistul Kiss, a fost vanduta pe eBay pentru suma de 247.710,28 de dolari.

Se spune ca Simmons ar fi mestecat aceasta guma in cadrul emisiunii sportive din Marea Britanie, Soccer AM, si a fost vanduta de postul de televiziune in scop caritabil, pentru ajutorarea tinerilor someri. Castigatorul licitatiei a primit si pachetul original al gumei, precum si o copie a scenariului lui Gene Simmons pentru acea emisiune.

Mai jos puteti vedea un fragment din emisiunea in care Gene Simmons .. mesteca guma ... in valoare de aproximativ 250.000 de dolari:


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook