Kiss domina topurile

de Morrison

Kiss domina topurile
Noul DVD al formatiei Kiss, proaspat lansatul Kissology - The Ultimate Kiss Collection Vol. 2 1978 - 1991, se afla in prezent pe prima pozitie a topului Billboard.

Gene Simmons, vocalul si basistul trupei Kiss, isi va imprumuta vocea pentru a insufleti un personaj dintr-un film de animatie.

Este vorba despre filmul Sea Tales, in care Gene Simmons ii va avea ca parteneri pe Larry King si Betty White. Personajul pe care il va interpreta solistul Kiss se numeste The Selfish Sea Giant.

Sea Tales este o colectie a celor mai indragite povesti pentru copii care au loc sub apa, avand personaje fantastice. Autorii acestora sunt nume foarte cunoscute, ca de pilda Robert Lewis Stevenson, Mark Twain, Oscar Wilde, Hans Christian Anderson, precum si multi altii.

Live to Dream! se numeste noul DVD documentar in care este urmarita cariera lui Paul Stanley, celalalt membru marcant Kiss. Regizorul documentarului, D.P Carlson, a declarat ca filmul reprezinta o privire in interiorul creativitatii artistului, o calatorie personala de la primul album solo, in 1978, pana la ultimul material 'Live To Win' si a turneului care l-a insotit.

"Paul Stanley - Live to Dream!" contine interviuri cu Paul Stanley, Louis Antonelli, managerul Doc McGhee, membrii trupei Jimmy McGorman, Rafael Moreira si Nate Morton, precum si multe filmari din concerte.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook