Kiss pregatesc un teren de mini golf

de Buvnitz

Kiss pregatesc un teren de mini golf

Formatia Kiss impreuna cu Monster Mini Golf, lider pe piata de mini golf tematic, au semnat un contract pentru lansarea primului Mini Golf Kiss.

Terenul va fi inaugurat in Las Vegas.

Monster Golf
este bazat pe conceptul Mini Golf insa transformat intr-o adevarata opera de arta cu lumini, sunete, efecte speciale, Dj si monstrii. Se poate spune ca Monster Mini Golf a dat nastere golfului din secolul 21.

Echipa Monster Mini Golf se afla momentan in cautarea unei locatii propice pentru construirea terenului de golf. Se asteapta ca inaugurarea sa aiba loc in 2011 sau 2012.

Kiss considera ca intregul succes si stil scandalos afisat de Lady GaGa provine de fapt din intregul concept al formatiei. In plus, Kiss declara ca Lady Gaga este de fapt varianta feminina a grupului.

'Nu e Lady Gaga, e de fapt Lady Kiss. Imi place la nebunie personalitatea ei, intregul concept. Este cel mai interesant lucru pe care l-am vazut in ultimii ani, este Kiss in varianta feminina.; declara Gene Simmons.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook