Cage Club Underground Suport: O reusita !

de George Lazar

Cage Club Underground Suport: O reusita !


Dupa parerea mea, concertul de aseara nu ar putea avea parte de nimic altceva decat de aprecieri . Nu as putea face o cronica totala asupra trupelor care au cantat, deoarece nu am reusit sa ajung la Deathhowl .

Ii las pe altii sa comenteze acest subiect . In schimb, Carpatica a metalizat publicul , amintindu-i de "Legea strabuna". Amintirea folclorului romanesc rasare prin "Chemare" si prin "Taierea viei".

Apa Simbetii a... mers . Gusturile nu se discuta, dupa cum bine stiti, dar pentru mine ei au fost doar pe locul 3, dupa Carpatica. Mihai a facut tot posibilul la chitara, iar Misu, "the new drums boy" a aruncat betele prea devreme... Ce risipa, publicul mai vroia... Noroc ca s-au gasit betele :) Am ceva frumos si de la ei, pentru cei care nu au putut sa ajunga, si chiar pentru cei care vor sa isi aminteasca cat de bun a fost concertul :) Offering unto Xipe Totec. Prapad.

Ei bine, am ajuns la partea mea preferata ... Cadavrul. Si aici trebuie sa imi cer scuze fata de Dragos "Bassu" , pentru lipsa de poze cu el. Promit ca data viitoare cand va vad, fac poze numai cu tine . De asemenea, scuze trupei pentru faptul ca am un singur videoclip cu ei, pe piesa Consumed from within. E si cel mai reusit, nu am mai fost chiar cu capul in boxa, ca la Apa Simbetii. De ce mi-a placut Cadavrul? Au un sound super, fratilor, chiar si pentru club. Chiar as vrea sa ii aud pe un stadion .Kistvaen... m-au dezamagit. Nu am nici poze, nici filme, dar probabil ca eram destul de obosit dupa pletareala (nu am plete:) ) intensa pe Cadavrul. Nu ma mai puteam opri, pur si simplu. La Kistvaen , am stat undeva langa bar, cu cateva sticle de bere. Macar ele m-au facut sa ma simt mai bine. Nu au sunat prost, dar nici bine .

Videoclipuri v-am pus, am pus si 13 poze puse pe pagina concertului . Va doresc vizionare si auditie placuta, si multumesc trupelor pentru show-ul oferit! A fost metalizant :)

O galerie de poze de la concert gasiti aici: Foto Kistvaen, Cadavrul, Apa Sambetii si Carpatica in Cage.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: