Noi confirmari pentru Mighty Owl Festival la Bucuresti

de Buvnitz

Noi confirmari pentru Mighty Owl Festival la Bucuresti


Sambata, 17 septembrie va avea loc in Bucuresti prima editie Mighty Owl Festival.

Evenimentul va avea loc in Club Wings din capitala iar cap de afis vor fi Decapitated, una din cele mai respectate formatii de death metal din Europa

Printre formatiile participante la acest eveniment se numara:

Kistvaen - Kistvaen, considerata drept una din cele mai extreme aparitii live din scena autohtona, revine cu un show ce va cuprinde mare parte din compozitiile prezente pe albumul Unbekannte cat si piese ce vor figura pe al doilea material de studio ce va fi lansat in 2012. Aparitiile Kistvaen au fost tot timpul catalogate drept adevarate experiente sentimentale. In mai putin de doi ani formatia a reusit sa lanseze un album de debut ce s-a bucurat de reactii foarte bune din partea presei de specialitate (inclusiv doua aparitii pe album semnate de Niklas Kvarforth/Shining si Inia Dinia/Negura Bunget), semnarea unui contract cu MIG Management dar si un turneu national in peste 10 orase.

Spectral - Una din cele mai intereante aparitii pe scena bucuresteana, membrii grupului Spectral sunt deja cunoscuti pentru abordarea aproape inumana a unor compozitii bine incadrate in stilul tehnical death metal. Cu o noua componenta, Spectral lucreaza in continuare la inregistrarile pentru materialul de debut, parte din aceste piese find incluse si in setlist-ul pentru concertul din Fabrica. Avand in vedere ca muzica Spectral provine din aceeasi zona ca si a polonezilor, formatia va avea parte de un show special, mai multe detalii fiind disponibile in curand.

Apa Sambetii - Cunoscut si drept apa mortii, un rau infernal ce ajunge pana in Iad, prezentat si in folclorul romanesc. Un nume extrem de promitator pentru scena autohtona, un amestec intre black/death insa cu insertii din cele mai neasteptate zona (inclusiv jazz), formatia devine din ce in ce mai apreciata in randul publicului.

In total vor urca pe scena 7 formatii din aria death metal, black metal, hardcore, grind si heavy.

Mai multe informatii vor fi disponibile in curand.

Biletele au fost deja puse in vanzare si pot fi gasite la pretul de 50 Ron (in avans) si 60 Ron (la intrare).

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1. In tara biletele se pot gasi in reteaua Flanco si la magazinele Adevarul.

Mighty Owl Productions este agentia de booking lansata de Buvnitz, cunoscut pentru activitatea in cadrul site-ului METALHEAD dar si pentru colaborarea cu o serie de trupe importante din scena autohtona. Mighty Owl Productions a prezentat pana in acest moment atat concerte de club cu formatii romanesti dar si evenimente importante cu nume internationale (Malevolent Creation, Parkway Drive).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: