Kittie - I've Failed You (cronica de album)

de Buvnitz

Kittie - I've Failed You (cronica de album)


Am zis ca ma apuc sa fac cronici la albume proaste mai mult dintr-o curiozitate morbida de a vedea cati din cititorii site-ului ma vor contrazice..e un moment inevitabil si de altfel generator de scandal, activitate atat de iubita.

Am zis sa incep cu Kittie. Pe vremuri imi placea Kittie desi aveau o mentalitate ce sugera ca nu e toata tigla pe casa.

Bag de seama ca s-a incercat un sunet ceva mai sumbru fara a excela prea mult in tehnica (de fapt e acelasi groove obosit folosit de 90% din formatiile de nu metal/metalcore). Macar productia e slefuita fara a intra prea mult in teritoriul saturat al sunetului digital.

Asemenea album monoton n-am mai ascultat de mult timp. Ce-i drept era nu metal a apus desi a avut momentele sale bune (pe care le numeri pe degete). M-am plictisit din primele doua minute si starea a cuprins si urmatoarele 40 de minute. Albumul are cam aceeasi linie melodica, nu exceleaza cu nimic la capitolul inspiratie dar de departe cea mai monotona parte este structura vocala.

Pana si partile de breakdown saturate devin monotone. Concluzia: Epic Fail, zici ca e Chimaira la feminin.

Decat sa pun o piesa de pe noul album mai bine pun una din perioada de glorie cand Kittie chiar spuneau ceva.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook