Hellfest da in judecata Korn

de Morrison

Hellfest da in judecata Korn
Organizatorii festivalului Hellfest si-au anuntat intentia de a da in judecata trupa Korn. Pe langa trupa, ei intentioneaza sa atace si managementul trupei.

Intr-un comunicat dat de Jonathan Davis, acesta a declarat ca vremea precara poarta toata vremea. De asemenea, acesta a dat vina pe organizatorii care nu au fost in stare sa le ofere conditii adecvate pentru echipamentul trupei.

Davis a adaugat faptul ca trupa a fost sfatuita sa anuleze recitalul, altfel riscand ca toti membrii sa fie electrocutati in timpul unui posibil concert.

Benjamin Barbaud, organizatorul Hellfest, a insistat asupra faptului ca existau toate conditiile cerute de catre trupa, drept urmare anularea concertului nu are o scuza plauzibila.

In caz ca nu ati aflat, Jonathan Davis va juca intr-un film horror unde va interpreta rolul unui misterios criminal, condamnat la moarte, care este mutat dintr-o inchisoare intr-alta si in final se dovedeste a fi chiar diavolul.

Filmul se va numi Sin- Jyn Smyth si va avea premiera in octombrie 2007.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook