Korn au lansat videoclipul piesei 'Take Me'

de Andreea Gherfi

Korn au lansat videoclipul piesei 'Take Me'

Piesa "Take Me" este extrasa de pe cel de-al 12-lea album al formatiei Korn, "The Serenity Of Suffering" ce a fost lansat in urma cu cateva zile via Roadrunner Records. Jonathan Davis a marturisit pentru revista Metal Hammer ca este mandru de tot ce realizat alaturi de Korn pentru ca muzica lor a devenit sursa de inspiratie pentru alte formatii.

"Slipknot were inspired by what we did, but they took it and did their own thing, which is f*****g amazing. One that I thought was a big compliment, but I also thought was f****d up, was Sepultura’s Roots album. That was just a blatant Korn rip-off, and I had it out with producer Ross Robinson about that, because he just took our sound and gave it to Sepultura. My young brain couldn’t handle it. But they were one of our biggest influences, so I guess they get a pass. And that’s a classic album, so it’s all good."

"The Serenity Of Suffering" tracklist:

01. Insane

02. Rotting In Vain

03. Black Is The Soul

04. The Hating

05. A Different World (ft. Corey Taylor)

06. Take Me

07. Everything Falls Apart

08. Die Yet Another Night

09. When You're Not There

10. Next In Line

11. Please Come For Me

Noul videoclip al formatiei Korn poate fi urmarit aici:

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Like us on Facebook