Korn se intalnesc cu fanii

de Morrison

Korn se intalnesc cu fanii
Postul de radio american XM Satellite va organiza o intalnire intre formatia Korn si aproximativ 40 de fani ai acesteia. Intalnirea va avea loc in dupa-amiaza zilei de 2 august 2007. Criteriul dupa care vor fi alesi fanii este ordinea in care vor trimite mailuri la postul de radio.

Fanii trebuie sa fie siguri ca vor putea fi prezenti in New York in ziua respectiva. Alta cerinta este ca mailul pe care il vor trimite sa contina numele trupei Korn. Cei care vor fi selectionati vor fi instiintati pe mail.

Dupa cum v-am informat, Clint Lowery, chitaristul de turneu al formatiei Korn, a fost arestat in seara zilei de 5 iulie in Slovacia, la festivalul Hodokvas.

Chitaristul a fost retinut temporar pentru pagubele aduse hotelului in care era cazat, dupa o noapte de betie petrecuta la festival. Lowery si-a recunoscut vina si a achitat toate cheltuielile care i-au fost impuse.

In plus, dupa cum a fost postat pe site-ul oficial al festivalului, chitaristul si-a cerut scuze pentru comportamentul sau.

Fost membru al trupei Sevendust, Clint Lowery se afla in prezent impreuna cu formatia Korn in turneu european. Lowery este cel de-al doilea inlocuitor al chitaristului Brian "Head" Welch, membru original Korn, care cu doi ani in urma a parasit trupa.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook