Un nou interviu cu tobosarul Korn (video)

de Chaos Lore

Un nou interviu cu tobosarul Korn (video)


Ray Luzier, tobosarul Korn, a fost intervievat de Bryna Odell. Partea a doua a interviului a fost publicata recent si poate fi urmarita mai jos.

Korn au decis sa anuleze lansarea unui EP ce urma sa apara pe 14 iunie si l-au extins intr-un proiect full-length. EP-ul era o inregistrare experimentala in care trupa colabora cu mai multi producatori si DJ dubstep, printre care Kill The Noise, Excision, Skrillex si 12th Planet.

Nu se stie insa cand va fi lansat noul material.

Basistul Fieldy a declarat ca trupa aproape a incheiat lucrul la urmasul lui "Korn III" si ca noul album reprezinta o colaborare cu varii artisti.

"Am colaborat cu sase sau sapte producatori dubstep pentru noul album. Mi-am terminat partile mele, cred ca Jonathan (Davis) inca mai are cateva duble la voce, dar e aproape gata", a declarat basistul. "Lui Jonathan i-a placut la nebunie (dubstep-ul) si ne-a convins si pe noi", a mai spus Fieldy.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook