Asculta o piesa noua KREATOR, Phantom Antichrist

de Chaos Lore

Asculta o piesa noua KREATOR, Phantom Antichrist


Kreator au publicat pentru single-ul "Phantom Antichrist", care da titlul viitorului material al trupei, un lyric video pe care il puteti urmari mai jos.

Grupul german Kreator va lansa in data de 1 iunie un nou album intitulat Phantom Antichrist, disponibil via Nuclear Blast Records.

Discul este inregistrat in studioul Fascination Street din Suedia alaturi de producatorul Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Soilwork, Devin Townsend, Amon Amarth). Coperta discului este semnata de Wes Benscoter (Slayer, Dio, Black Sabbath) si poate fi gasita mai jos.

Tracklist-ul albumului este:

01. Mars Mantra
02. Phantom Antichrist
03. Death To The World
04. From Flood Into Fire
05. Civilisation Collapse
06. United In Hate
07. The Few, The Proud, The Broken
08. Your Heaven In My Hell
09. Victory Will Come
10. Until Our Paths Cross Again
11. Iron Destiny
(Japan exclusive)

'Piesele suna incredibil si cred ca acesta va fi cel mai epic album de pana acum. Sunt multe influente de metal clasic si o doza imensa de thrash metal.

B'ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriza pentru fanii muzicii rock: o noua scena, dedicata in totalitate acestui gen! De asemenea, primul nume confirmat in programul B''ESTFEST 2012 si pe noua scena este si Kreator, nume reprezentativ al thrash-metal-ului european. Cea de-a cincea editie a festivalului B''ESTFEST va avea loc anul viitor in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook