Biografia KREATOR in curand disponibila in limba engleza

de Ana-Maria Gavrila

Biografia KREATOR in curand disponibila in limba engleza


Editura Ubooks a anuntat lansarea "Violent Evolution: The Story Of Kreator", editia in limba engleza a biografiei Kreator, pentru data de 10 Decembrie. Volumul este semnat de Hilmar Bender si spune intreaga poveste a celor de la Kreator, gigantii Thrash-ului Teutonic.

Inceputurile "Violent Evolution: The Story Of Kreator" ni-i infatiseaza pe membrii Kreator ca pe niste tineri plictisiti care au decis sa aduca din brutalitatea vietii de zi cu zi in sala de repetitii, reusind sa prinda un contract chiar inainte de a implini 20 de ani.

Poze Poze Rock Diverse -

"Violent Evolution: The Story Of Kreator" cuprinde si interviuri cu membrii Kreator - fosti si actuali, cu familiile acestora, producatorii si o buna parte din cei care au lucrat cu ei de-a lungul timpului:

"Aceasta este povestea - de la inceputuri pana astazi - practic de la gradinita pana la statutul de conducatori ai regatului Thrash. O cronica incitanta a uneia dintre cele mai importante trupe de Thrash Metal din lume."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook