Kreator au intrat in studio pentru inregistrarea noului album

de George Lazar

Kreator au intrat in studio pentru inregistrarea noului album


Germanii de la Kreator au intrat in studio pentru inregistrarea celui de-al 13-lea album de studio, urmasul albumului "Hordes Of Chaos"(2009).

"Kreator au intrat in Studiomega din Varberg (Suedia) pentru a incepe inregistrarile pentru noul album ce va fi lansat undeva la mijlocul anului 2012.

Pana acum tobele au fost pregatite si primele piese sunt deja inregistrate. Mai multe noutati in curand." - au anuntat Kreator pe facebook.

B'ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriza pentru fanii muzicii rock: o noua scena, dedicata in totalitate acestui gen! De asemenea, primul nume confirmat in programul B'ESTFEST 2012 si pe noua scena este Kreator, nume reprezentativ al trash-metal-ului european.

Cea de-a cincea editie a festivalului B'ESTFEST va avea loc anul viitor in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook