Kreator au un mesaj pentru publicul din Romania!

de Andreea Gherfi

Kreator au un mesaj pentru publicul din Romania!


Formatia Kreator va concerta pe 3 iunie in cadrul Festivalului Metalhead Meeting 2016 alaturi de alti headlineri precum DragonForce, Delain si Mantar.

Prima zi a festivalului Metalhead Meeting va aduce pe scena sa, pe langa headlineri, si formatii care urca pentru prima data pe o scena din Romania si care promit sa impresioneze prin show-urile deosebite pe care le-au pregatit. Asadar, alaturi de Kreator, DragonForce, Delain si Mantar, vom sarbatori 5 ani de festival pana in zori alaturi de Lightless Moor (IT), Fear of Domination (FIN), Melancholy (RUS), Velian (BG), Infernal Tenebra (HR), Tears of Martyr (SP) si Bleedin Utopia (SWE).

Va recomandam cu caldura sa va procurati abonamente pentru acest festival deoarece sarbatoarea va continua cu alte doua zile, 4 si 5 iuni, dedicate pasiunii cu care ne mandrim!

Abonamentele si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet (http://www.iabilet.ro/retea), Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook