Kreator dezvaluie coperta noului album

de Buvnitz

Kreator dezvaluie coperta noului album


Grupul german Kreator va lansa in data de 1 iunie un nou album intitulat Phantom Antichrist, disponibil via Nuclear Blast Records.

Discul este inregistrat in studioul Fascination Street din Suedia alaturi de producatorul Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Soilwork, Devin Townsend, Amon Amarth).

Coperta discului este semnata de Wes Benscoter (Slayer, Dio, Black Sabbath) si poate fi gasita mai jos.

Kreator vor lansa pe 20 aprilie un single ce contine piesa Phantom Antichrist. Discul va fi disponibil in editie limitata de 500 de exemplare.

B'ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriza pentru fanii muzicii rock: o noua scena, dedicata in totalitate acestui gen! De asemenea, primul nume confirmat in programul B'ESTFEST 2012 si pe noua scena este Kreator, nume reprezentativ al trash-metal-ului european.

Cea de-a cincea editie a festivalului B'ESTFEST va avea loc anul viitor in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook