Kreator lucreaza la un nou videoclip

de Buvnitz

Kreator lucreaza la un nou videoclip


Grupul german Kreator au apelat la serviciile echipei Grupa 13 (Behemoth, Eluveitie, Sonata Arctica, Decapitated) pentru a filma un nou videoclip ce va promova albumul Phanthom Antichrist.

'Clipurile produse de Grupa 13 sunt in realitate calatorii vizuale incredibile ce justifica existenta vieoclipurilor chiar si in ziua de azi. Nu ma puteam gandi la o solutie mai buna decat aceasta colaborare.' declara solistul si chitaristul Mille Petrozza.

Phanthom Antichrist va fi lansat pe data de 1 iunie via Nuclear Blast Records.

Discul este inregistrat in studioul Fascination Street din Suedia alaturi de producatorul Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Soilwork, Devin Townsend, Amon Amarth).

B'ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriza pentru fanii muzicii rock: o noua scena, dedicata in totalitate acestui gen! De asemenea, primul nume confirmat in programul B'ESTFEST 2012 si pe noua scena este Kreator, nume reprezentativ al trash-metal-ului european.

Cea de-a cincea editie a festivalului B'ESTFEST va avea loc anul viitor in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook