Mille Petrozza (Kreator): Din punctul meu de vedere Thrashul n-a murit niciodata

de Ana-Maria Gavrila

Mille Petrozza (Kreator): Din punctul meu de vedere Thrashul n-a murit niciodata


Mille Petrozza, solistul si chitaristul Kreator, a acordat recent un intervu celor de la TheRockPit, cu ocazia lansarii DVD-ului "Dying Alive", aparut la 10 ani de la "Live Kreation": "Am simtit ca ar fi timpul sa lansam un nou material DVD/live si am stat de vorba cu reprezentantii casei noastre de discuri, care ne-au sprijinit in tot acest demers."

"Dying Alive" reprezinta inregistrarea concertului Kreator din Oberhausen, Germania, din data de 22 Decembrie, 2012, eveniment organizat cu ocazia incheierii turneului lor European de promovare a albumului "Phantom Antichrist".

"Am avut o echipa de 24 de camere de filmare in Turbinenhalle din Oberhausen, un oras foarte aproape de unde locuim noi, astfel ca am fost in permanenta stapani pe situatie pentru a ne asigura ca avem conditii optime pentru o inregistrare de calitate", povesteste Petrozza.

Intrebat de reporter ce parere are despre atentia recastigata de trupele de Thrash in ultimii ani, Mille Petrozza a rapsuns: "Din punctul meu de vedere Thrash-ul nu a murit niciodata. S-a mai potolit prin anii '90, era Metal in general, dar acum a revenit mai in forta decat a facut-o vreodata pentru ca oamenii s-au maturizat."

"Multe trupe care existau pe atunci sunt desigur si astazi - mult mai stapani pe ei si cu mult mai multa experienta. Totul se rezuma la muzica. Fanii lor sunt dintre aceia care au crescut cu acest gen de muzica. In trecut existau in jurul nostru oameni care nu auzisera de Thrash, acum insa industria s-a schimbat. In opinia mea, trupele au mai multa incredere in ceea ce fac: este o cu totul alta realitate, o noua energie."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook