Mille Petrozza de la Kreator va sta de vorba cu fanii pe Facebook

de Andreea Gherfi

Mille Petrozza de la Kreator va sta de vorba cu fanii pe Facebook


Nu uitati sa va logati maine pe Facebook pentru a afla cele mai noi informatii despre Kreator chiar de la Mille Petrozza, solistul formatiei! Sesiunea de Q&A va avea loc pe 6 ianuarie la ora 11 AM, PST/ 2 PM, EST/ 8 PM, CET pe pagina de Facebook a trupei.

Poze Poze pentru articole - kreator

Noul album al formatiei, "Gods Of Violence", va fi lansat pe data de 27 ianuarie via Nuclear Blast.

"Gods Of Violence" tracklist:

1. Apocalypticon

2. World War Now

3.Satan Is Real

4.Totalitarian Terror

5.Gods Of Violence

6.Army Of Storms

7.Hail To The Hordes

8.Lion With Eagle Wings

9.Fallen Brother

10.Side By Side

11.Death Becomes My Light

Zi-ne parerea ta:

ĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook