Mille Petrozza, Kreator: Babymetal nu poate face rau unei "adevarate" trupe metal

de Alin Pildner

Mille Petrozza, Kreator: Babymetal nu poate face rau uneiIntr-un interviu recent, solistului veteranilor thrash metal Kreator, Mille Petrozza, i s-a cerut un punct de vedere vizavi de succesul Babymetal, grupul pop-metal care a facut valuri in ultimii ani.


"Nu sunt cel mai potrivit ca sa judec aceasta trupa, mai ales ca nu fac parte din publicul lor tinta. Insa, daca vreti opinia mea personala, eu ascult metal "adevarat". Daca tot ascult muzica, ascult muzica serioasa. Nu fac asta pentru "fun".

Am fost la un concert Babymetal, trupa pe care multi o vad ca un adevarat dusman. Poate ca nu mi-a placut atat de mult ca altora, insa daca oamenilor le place, unde e problema? Nu consider ca ne poate face vreun rau noua, trupelor "adevarate" de metal. Nu, nu ne poate face rau. Babymetal nu poate face rau Kreator si tuturor trupelor care canta metal "adevarat". Asa canu va faceti grija, totul e in regula... "

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: