Patronii unui magazin indonezian au fost arestati din pricina unui tricou Kreator

de Andreea Gherfi

Patronii unui magazin indonezian au fost arestati din pricina unui tricou Kreator


Patronii si vanzatorii unui magazin din Jakarta, Indonezia, au fost arestati pentru ca aveau la vanzare un model de tricou Kreator a carui grafica continea simboluri comuniste, anume secera si ciocanul.

Ary Purwanto, seful politiei din Kebayoran Baru, a declarat ca nu exista nici un semn de tradare si ca patronii micutului magazin nu au recunoscut simbolurile din artwork-ul tricourilor pe care le aveau la vanzare. Acesta a inteles ca este vorba doar despre o simpla formatie si ca tricourile cu pricina nu sunt folosite in propaganda comunista din Indonezia.

"At the moment, [the shop owners are] just being questioned. There is no indication of treason. According to the suspects, they didn't know it was the PKI symbol [on the t-shirts]."


Kreator vor concerta anul acesta in cadrul festivalului Metalhead Meeting 2016 alaturi de alti headlineri precum Exploited, Dragonforce, Eluveitie, Rotting Christ, Delain sau Beheaded.

Abonamentele si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

Poze Poze pentru articole - kreator artworkDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook