Programul pe zile la BESTFEST Summer Camp 2012

de Buvnitz

Programul pe zile la BESTFEST Summer Camp 2012


Programul pentru editia din acest an BESTFEST Summer Camp este urmatorul:

ZIUA 1 - 6 IULIE

GARBAGE
THE QEMISTS
KREATOR
MOONSPELL
STANTON WARRIORS
TURBO
NEGURA BUNGET

ZIUA 2 - 7 IULIE

SELAH SUE
MALA VITA
OBITUARY
MILOW
TROLLEY SNATCHA
ROYKSOPP
LAST HOPE
BOOKA SHADE


ZIUA 3 - 8 IULIE

PULP
CARO EMERALD
ANDY C
MESHUGGAH
MODESTEP (LIVE)
DOPE D.O.D
SKINDRED
TRISTANIA
PIPES AND PINTS
REGARDLESS OF ME

Nu se cunosc inca detalii despre ordinea trupelor romanesti precum si scenele pe care va evolua fiecare trupa.

Cea de-a cincea editie a festivalului B'ESTFEST va avea loc in 2012 in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in nordul Bucurestiului. B'ESTFEST va pastra conceptul de "Summer Camp", urmand a transforma din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat "parc de distractii" cu scene in are liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur, o zona de camping.

Spatiul destinat editiei din 2012 se va mari cu inca 5 hectare, pastrand insa directia de anul acesta, cu mai multe zone de activitati si mai multe scene, pentru o experienta de festival completa. "Multumim Primariei si Consiliului Local ale Comunei Tunari pentru faptul ca si in 2012 vom beneficia de sprijinul lor, locatia aleasa fiind perfecta pentru un astfel de eveniment, suficient de retrasa dar indeajuns de aproape de Bucuresti".

Editia din 2011 a B'ESTFEST Summer Camp si-a tinut publicul in priza timp de 3 zile si 3 nopti, cei aproximativ 38.000 de fani prezenti in B'ESTFEST PARK bucurandu-se de show-urile a peste 60 de artisti si numeroase extra-activitati.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook