Biografie KRISIUNKRISIUN

Genuri muzicale:
DeathTechnical

Trupe similare:
Sepultura  In Flames  Children Of Bodom  ILLUMINATI  Death  My Dying Bride  Behemoth

Krisiun este o trupa de death metal tehnic, ce provine din Brazilia. Formatia este puternic influenta de albumelele de debut ale unor trupe precum Sodom, Kreator, Morbid Angel sau Slayer. Versurile violente impreuna cu schimbarile rapide de tempo, au facut din Krisiun una din cele mai importante trupe de extreme death metal de pe continentul american.
Dupa lansarea a doua demo-uri, in 1995 trupa s-a mutat in Sao Paolo. La scurt timp, chitaristul Altemir Souza a parasit trupa pentru a se deplasa in Porto Alegre (unde a murit intr-un accident de motocicleta, in 2002).
Krisiun a devenit o trupa cult, odata cu lansarea lui The Unmerciful Order. A urmat Black Force Domain, album ce a consolidat statutul trupei. Urmatoarele discuri au prezentat o abordare diferita a muzicii death metal.
Toti cei trei membrii sunt frati. Primul DVD oficial a fost filmat in Polonia. In februarie 2007, trupa a sustinut un turneu american alaturi de Unleashed, Belphegor si Hatesphere. In iunie, a urmat un turneu european alaturi de Immolation si Grave, iar in octombrie, trupa se pregateste de un turneu alaturi de Incantation, Estuary si Innactive Messiah.
Stil: brutal death metal/tehnical death

Componenta:
Moyses Kolesne - chitara
Max Kolense - tobe
Alex Camargo - bas/voce

Discografie:
Black Force Domanin (1995)
Apocalyptic Revelation (1998)
Conquers of Armageddon (2000)
Works of Carnage (2003)
AssassiNation (2006)
KRISIUN
www.krisiun.com.br
www.myspace.com/krisiun666