Cronica Krisiun - AssassiNation

de Morrison

Cronica Krisiun - AssassiNation
KRISIUN, probabil cea mai importanta trupa death braziliana actuala, au revenit cu un nou album de studio, al saptelea mai precis.

Albumul a fost inregistrat in Germania in Stage One Studios si a fost produs de Andy Classen, celebrul muzician si producator (chitarist in Holy Moses ce a produs printre altele albume Tankard, Asphyx, Rotting Christ, Belphegor etc.)

Am fost placut suprins de acest album, este o inbunatatire pe mai multe planuri. In primul rand productia este foarte buna, puternica si clara in acelasi timp, ceea ce are un efect benefic in acest caz. In al doilea rand se pare ca baietii au ajuns la un oarecare echilibru intre viteza si faze "catchy".

Tobarul e mai calm, in comparatie cu vechile lor albume, si avem destule brake-uri si riffuri balansate care confera fiecarei piese identitate, fara sa sacrifice prea mult din intensitatea muzicii cu care ne-au obisnuit Krisiun.

Si chiar daca au mai pirdut din viteza au castigat in greutate, devenind mai incisivi, ceea ce este un lucru de apreciat in acest gen de muzica.

In concluzie, este un album mai divers, ce reuseste sa mentina atentia ascultatorului si are sansa sa mai castige ceva fani, fara sa-i piarda pe cei vechi!

Piese deosebite: Bloodcraft, Refusal, United in Deception.

Fara sa exagerez, nota 9.

KRISIUN
www.krisiun.com.br
www.myspace.com/krisiun666

Disavowed
Nota: 9/10

Tracklist:

1. Bloodcraft
2. Natural Genocide
3. Vicious Wrath
4. Refusal
5. H.O.G. (House of God)
6. Fathers Perversion
7. Suicidal Savagery
8. Doomed
9. United in Deception
10. Decimated
11. Summon
12. Sweet Revenge


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook