Cum a fost la Cluj la KRISIUN

de Morrison

Cum a fost la Cluj la KRISIUN
Un fan prezent la concertul KRISIUN, INCANTATION, INACTIVE MESSIAH si ESTUARY de aseara din Cluj-Napoca, ne-a relatat urmatoarele:

Sunet bun, dupa renovarea salii acustica e chiar foarte buna. Trupetii cu mult chef de cantat. Estuary: tehnica excelenta, voce hyper-brutal, damn, nu vreau sa stric surpriza, dar e o tipa la voce! Jack Owen pe bass, putin bored sau f****d up, per total foarte OK. Inactive Messiah, la fel ca in deschiderea Master din Bucuresti, canta frumos, dar nefiind pe gustul meu, prefer sa nu comentez. Incantation: se vedea ca oamenii vor sa cante, au sunat bine, desi din cauza sound-ului chitarii putin neclar, unele pasaje nu le-am putut distinge cum trebuie. Krisiun: "we are underground; you're f*****g great...without you death metal wouldn't be alive". Publicul a raspuns pe masura, mosh-pit general. Sunet excelent, tobar nebun, chitarist si mai nebun, merita vazuti.

Asa ca va asteptam si diseara in Studio Martin la un alt concert incendiar cu KRISIUN, INCANTATION, INACTIVE MESSIAH si ESTUARY !Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook