Kultika a lucrat cu Miluta Flueras pentru primul clip oficial - video

de Cristi Nedelcu

Kultika a lucrat cu Miluta Flueras pentru primul clip oficial - video


Am lucrat la acest material impreuna cu Miluta Flueras si, la fel ca toata lumea, am fost prinsi in acest vartej al evenimentelor care ne-a lasat pur si simplu fara reactie si nu am stiu ce sa mai facem - parca nimic nu mai avea sens si totul a ramas intepenit in timp.

Insa, odata cu primele semne de revenire ale prietenului nostru drag, ne-am recapatat starea motivationala si am zis hotarat, impreuna, sa il terminam si sa il lansam.

Piesa "Do you want to see the splendor?" pentru care am facut acest videoclip este o piesa esentiala pentru istoria acestei trupe, fiind una din cele mai vechi dar si cele mai noi piese. Ea poate fi ascultata si pe primul EP "Kultika" din 2009 dar si in 2015 cand beneficiaza de o noua varianta si va fi introdusa si pe urmatorul nostru material "Pursuance" ce va fi lansat in februarie 2016 intr-un format supriza la care lucram in aceasta perioada.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: