Castiga invitatii la aniversarea KUMM

de Morrison

Castiga invitatii la aniversarea KUMM
Trupa Kumm aniverseaza 10 ani aducand rock-ul la... opera pe 29 octombrie.

Poti castiga 2 invitatii duble la acest super-eveniment raspunzand corect la intrebarea:

Ce inseamna KUMM?

Trimite raspunsul tau la contact@metalhead.ro pana pe data de 28 octombrie cu subiectul "Concurs KUMM" si poti fi unul dintre castigatori.


Pe scena Operei vor urca alaturi de Catalin, Iordache, Oigan, Andras, Utu si Domi, fostii kummi: Meier Zsolt, Keresztes Levente si Dan Byron si vor canta piesele in formula de trupa in care au fost compuse si lansate.

Printre invitatii de pe scena se vor afla prietenii si vecinii de rock: Timpuri Noi, Luna Amara, Ada Milea, Zob, Travka si The Mood, care vor canta fiecare un cantec propriu si un cover dupa Kumm.

The image
KUMM - 10 ani si 1000 de chipuri

Biletele se gasesc la casa de bilete a ONB incepand de luni, 15 octombrie. Pretul biletelor este de: 21 RON, 25.62 RON si 31.5 RON.

Spectacolul de la Opera este numai inceputul campaniei KUMM: 10 ani si 1000 de chipuri care se va continua prin concerte in acelasi stil in Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook