Cronica KUMM la Utopia

de Morrison

Cronica KUMM la Utopia
Sambata 4 noiembrie in Utopia, Kumm ne-au vizitat din nou, de data aceasta alaturi de tanara trupa bucuresteana Du-te Vino. Ajutat de o promovare solida, concertul s-a bucurat de prezenta multor fani ai trupelor. Despre Du-te Vino auzisem numai de bine, dar pana nu i-am vazut live n-am crezut. Ei bine, s-au descurcat de minune si au reusit sa incalzeasca atmosfera inainte de intrarea pe scena a capului de afis.Ca stil, pe undeva intre Blazzaj si Kumm, adica o combinatie de alternative cu funk-rock. Foarte slappy basul si suna legat la fix de toba mare. Muzicieni desavarsiti, care dupa inca vreo patru cinci concerte live sunt sigur ca-si vor crea un nume in scena underground.Ei bine, dupa o mica pauza, KUMM-ii au urcat in sfarsit pe scena in aplauzele publicului, si au inceput cu bine-cunoscutul lor hit, 1000 de Chipuri, o varianta a piesei putin modificata, incalzind fanii inca de la primele acorduri. De nenumarate ori, pe piese ca Hand In A Mirror sau Hear Myself, publicul canta atat de tare mai mai sa acopere boxele din fatza scenei.Trebuie sa laud iar exceptionalele calitati ale lui Iordache, care a reusit din nou sa hipnotizeze audienta cu al sau saxofon magic. Oigan intrase in transa inca de dinainte de inceperea concertului si se vedea pe fatza lui pofta de cantat. Si ca de obicei la piesa care-i place cel mai mult si pe care o interpreteaza si la muzicuta, a facut cea mai tare atmosfera ! Catalin in forma mare a tinut publicul in ghimpi tot concertul cu stilul sau unic de a insoti muzica de gesturi.

Un concert foarte frumos plin de energie si o adevarata sursa de inspiratie pentru orice muzician in devenire. Chiar ma uitam la baietii de la Du-te Vino cum priveau atenti tot ce se intampla pe scena. Dragi cititori, invatati-va deja sa nu mai scapati nici un concert KUMM !

Galerie Foto: KUMM - Utopia (04.11.06)

Morrison


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook