Kumm in Germania

de Morrison

Kumm in Germania

Pentru a treia oara in ultimii 3 ani de zile, trupa Kumm intreprinde un turneu de cluburi in Germania. De aceasta data este vorba de 9 concerte in cluburi importante din orase mari ( Berlin, Stuttgart, Freiburg, Ulm, Karlsruhe, Schwerin), pe aceleasi scene cu nume precum Kasabian, Badly Drawn Boy, Yann Tiersen, John Abercrombie sau...Fanfara Ciocarlia!

Turneul are loc in perioada 28 februarie 18 martie, urmand ca la intoarcerea in tara primul concert sa fie programat in clubul bucurestean Backstage, pe 30 martie.

Pana atunci, cei care doresc sa afle mai multe amanunte sunt invitati sa intre pe www.kumm.ro/forum unde baietii vor posta din cand in cand impresii "la cald" din timpul turneului. Vor fi rodate si trei piese noi ce ar urma sa faca parte din viitorul album. Nu au inca un titlu, dar una este numita in mod deja traditional Aia Noua", celelalte doua avand titlul de lucru de Scandal" si Muzica Viitorului".
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: