KUMM sa inebunesti lumea

de Morrison

KUMM sa inebunesti lumea

Vineri in Utopia am aflat Kumm poti sa inebunesti lumea cu muzica rock alternativa. Dar s-o inebunesti pe bune. Evident au cantat KUMM stiu ei mai bine, KUMM. Si KUMM va spuneam, KUMMva undeva niste fani probabil au regretat ca n-au ajuns in Utopia.

KUMM sa inebunesti lumea


Sincer nu stiu ce sa scriu despre concert doar ca a fost foarte multa lume si sa cantat cu foarte mare pofta. Iordache mai mai manca saxofonul. Bassul si cu toba mare alaturi de chitara aia nebuna au indus o adevarata stare de delir, amplificata de clapa si sintetizator.

KUMM sa inebunesti lumea


Nu de putine ori publicul acoperea scena cantand

versurile

trupei. Apoteotic, ultima piesa a tinut aproape jumatate de ora. La un moment dat s-au asezat toti in fund pe scena de toata lumea se urca pe varfurile degetelor sa-i caute prin club.

KUMM sa inebunesti lumea


Rar am mai vazut atata energie la o trupa romaneasca mai ales in cuptorul Utopian de vineri. Inainte de concert am avut parte si de o lansare de carte cu invitati de marca. S-a lansat Luminita, iubirea mea de dl. Cezar Paul-Badescu prin editura Humanitas. Nah nu stiu ce sa mai zic. Mai greu sa descrii KUMM in cuvinte. Mai bine mergeti la concerte :D

KUMM sa inebunesti lumea

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: