Vom avea un nou album... Kurt Cobain

de Cristi Nedelcu

Vom avea un nou album... Kurt Cobain


Este cunoscut faptul ca regizorul Brett Morgen a avut acces la foarte mult material necunoscut despre Kurt Cobain atunci cand a facut documentarul Montage of Heck.

Morgen a declarat ca peste 90% din documentarul dedicat frontmanului Nirvana este alcatuit din materiale care sunt facute publice pentru prima oara.

Si cum era de asteptat, in arhiva personala a artistului au fost gasite foarte multe piese compuse de acesta dar care nu au fost facute publice. De aceea cei din spatele documentarului s-au gandit sa scoata un album cu aceste piese care nu au fost lansate niciodata. Nu e vorba de un album Nirvana, ci de piese inregistrate de Kurt in propria casa. Mai jos aveti declaratia originala a lui Morgen:

"We’re going to be putting out an amazing album this summer...it will feel like you’re kind of hanging out with Kurt Cobain on a hot summer day in Olympia, Washington as he fiddles about. It’s going to really surprise people. Just to be clear, it’s not a Nirvana album. It’s just Kurt and you’re going to hear him do things you never expected to come out of him."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: