Lacuna Coil - I Forgive videoclip


I Forgive (But I Won't Forget Your Name), noul videoclip semnat de grupul italian Lacuna Coil, poate fi urmarit mai jos.

Piesa este extrasa de pe noul album, Black Crown Halo, disc inregistrat in Italia alaturi de producatorul Jay Baumgardner (P.O.D., Sevendust, Evanescence, Papa Roach) si Kyle Hoffman (P.O.D., Bush, Zebrahead.

Albumul este masterizat de Howie Weinberg, cunoscut pentru colaborarile cu Rammstein, Soundgarden, Nirvana si Sheryl Crow.

'Ce conflicte ar fi atat de aprinse incat sa ajungi in cele mai intunecate colturi ale lumii tale interioare? Suntem inconjurati de minciuni, oameni ce poarta coroane invizibile. Broken Crown Halo este un album cinematic ce poate fi coloana sonora a zilelor noastre - o viziune intunecata a unui viitor deloc indepartat cand supravietuirea este un un instinct primar.'

'Nu a fost deloc usor sa oferim un album la fel de bun ca Dark Adrenaline. Am invatat, am trait si am crescut intr-un an plin de probleme personale si schimbari. Am invatat sa fim mai puternici. Ne-am incuiat intr-un studio din Milano, Italia, acolo unde istoria trupei este puternica. Trecutul s-a intalnit cu viitorul, echipament vintage, influenta filmelor clasice italiene.'