Lake Of Tears - Dor de Romania

de Morrison

Lake Of Tears - Dor de Romania
Suedezii de la Lake of Tears abia asteapta sa revina in Romania, dupa ce anul trecut au fost coplesiti de reactia fanilor si de succesul concertului sustinut in data de 11 martie 2006.

Cei de la Lake Of Tears au declarat, inca de anul trecut, ca vor reveni in Romania imediat dupa lansarea noului lor album, intitulat Moons And Mushrooms, fiind impresionati de fani, de atmosfera de la concert si de faptul ca publicul a cantat, alaturi de ei, aproape fiecare piesa.

Pentru acest an, suedezii promit un spectacol impresionant pentru toti fanii din Romania, concertul din 8 septembrie avand loc intr-o locatie mai incapatoare, la Arenele Romane.

"Lot of Rage" va avea loc in data de 8 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, unde fanii din Romania vor avea ocazia sa ii vada in concert pe Lake of Tears si Rage, eveniment deschis de trupa romaneasca Thunderstorm.

Toate biletele de la concertul Lake of Tears din 2006 s-au epuizat cu doua saptamani inainte de concert, care a insemnat un vis implinit pentru 1700 de fani, dar si durere profunda pentru cei care nu au mai prins bilete.
Bilete

Pretul biletelor este de 65 de lei si se pot achizitiona din reteaua Bilet.ro astfel:
- online pe site-ul www.bilet.ro
- din magazinele Muzica, Music Shop si Sala Polivalenta din Bucuresti
- din magazinele Flanco (lista completa poate fi gasita pe www.bilet.ro)

Despre Lake of Tears

De origine suedeza, Lake of Tears se afla pe piata muzicala de mai bine de 13 ani, iar primul material discografic cu adevarat remarcabil al trupei dateaza din 1995. Materialul intitulat Headstones este un album extrem de inspirat, care poarta in cele aproximativ 50 de minute de muzica umbra geniului trupei. In 2007, trupa a lansat un nou album, Moons And Mushrooms, pe care il vor prezenta fanilor romani in data de 8 septembrie, la Arenele Romane.

Componenta:

Daniel Brennare - voce, chitara
Mikael Larsson - bas
Johan Oudhuis - tobe
Magnus Sahlgren chitara


Discografie:

Greater Art (1994), Black Mark
Headstones (1995), Black Mark
A Crimson Cosmos (1997), Black Mark
Forever Autumn (1999), Black Mark
The Neonai (2002), Black Mark
Black Brick Road (2004), Noise
Moons And Mushrooms (2007), Dockyard1Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook