Lake of Tears au lansat un nou album, 'Ominous'

de Cristi Nedelcu

Lake of Tears au lansat un nou album, 'Ominous'


Dupa o pauza de aporape un deceniu, Lake Of Tears au revenit in atentia fanilor cu nou material discografic intitulat 'Ominus'.

Albumul este compus in intregime de Daniel Brennare, motorul creator Lake of Tears. Materialul releva o poveste inspirata de perioada gri si depresiva prin care la un moment dat toti am trecut.

Muzical vorbind regasim acelasi clasic gothic rock cu influente de post-punk pe alocuri, totul impletit cu melancolia specifca Lake of Tears. Artisul defineste 'Ominous' ca fiind liantul dintre celebrul 'Space Oddity' semnat David Bowies la care se adauga influente de la Sisters of Mercy si Pink Floyd, totul combinant bineintels cu caractersiticile doom.

Iata ce a declarat Brennare: "Rooted in Illness and depression, in days of gray. These moments, burdensome and overwhelming, are dissected and then reassembled into a linear story. Interwoven in sound, word and vision, with thought out precision."

Materialul a fost inregistrat alaturi de Vesa Kenttakumpu (bass, chitara), Christian Silver (tobe), Lars Rapp (contrabass), Daniel Brennare ocupanduse de chitara, clape si bineinteles voce.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook