Biografie Lamb of GodLamb of God
Trupa americana Lamb Of God s-a infiintat in 1990 in Richmond, Virginia, la initiativa lui Mark Morton, Chris Adler si John Campbell. Randy Blythe li se alatura in 1995 la voce. Spear paraseste trupa in 1999 pentru a se interna intr-un centru de reabilitare, fiind inlocuit de Willie Adler, fratele lui Chris Adler.
"New American Gospel" apare in 2000. In 2003 trupa semneaza un contract cu Epic Records, unde va aparea albumul "As the Palaces Burn", in acelasi an, urmat in 2004 de "Ashes of the Wake". DVD-ul "Killadelphia" este lansat in 2005, iar un an mai tarziu albumul de debut Lamb Of God este reeditat, continand patru piese noi. Evenimentul este urmat de participarea la turneul The Unholy Alliance, alaturi de Slayer, Mastodon, Children of Bodom, Thine Eyes Bleed si In Flames.
"Sacrament", cel mai recent material Lamb of God, apare in august 2006. De pe acest album sunt lansate doua single-uri, "Redneck" si "Walk with Me in Hell".
Dupa aparitia acestui album, Lamb of God sunt nominalizati la premiile Grammy, categoria "Best Metal Performance".
In anul 2007, printre aparitiile live ale trupei s-au numarat festivalul Download din Marea Britanie si Ozzfest, alaturi de Ozzy Osbourne, Static-X, Lordi.

Stil: metalcore/groove metal

Componenta:
Randy Blythe - voce
Mark Morton - chitara
Willie Adler - chitara
John Campbell - bass
Chris Adler - baterie


Discografie:
New American Gospel (2000)
As the Palaces Burn (2003)
Ashes of the Wake (2004)
Sacrament (2006)

LAMB OF GOD
www.lamb-of-god.com
www.myspace.com/lambofgod